Nieuwsbrief VSO en BSO HappyBees

Spelen, ontdekken en bewegen bij VSO en BSO HappyBees

Het nieuwe schooljaar is alweer begonnen. Na een lange vakantie, is het weer tijd om naar school en naar de BSO(buitenschoolse opvang) te gaan. Sommige kinderen hebben misschien weer even tijd nodig om te wennen aan het nieuwe ritme, de juffen en misschien wel een nieuwe school. Met trots willen wij mededelen dat we naast de BSO nu ook de VSO(voorschoolse opvang) zullen gaan aanbieden. De tijden van VSO zullen zijn: van maandag t/m vrijdag van 07.30 t/m 08.45 uur. Stabiele en veilige omgeving Onze werkwijze is nieuw, verfrissend en pedagogisch verantwoord. Wij willen dat kinderen VSO en BSO als vrije tijd én een plezierige ervaring zien. Kinderen zijn de toekomst en wij vinden het daarom belangrijk om bij te dragen aan de opvoeding. Daarnaast zijn we zelf moeder en weten we hoe essentieel het is om kinderen een veilige en stabiele omgeving te bieden. Zo krijgen kinderen alle vrijheid om zich te uiten en te ontwikkelen. Wij zijn door onze jarenlange ervaring als leerkrachten didactisch goed onderlegd en helpen daarom graag bij het huiswerk of andere uitdagingen die naar voren komen op school.

Vreedzame VSO en BSO

HappyBees kindcentrum werkt met de methode Vreedzame School. Samenwerken, conflicten oplossen, samen delen en werken staan bij ons centraal. Op deze manier worden kinderen actief betrokken, om een onderdeel van een groter geheel te zijn. Goed om te weten: met deze methode en onze jarenlange ervaring hanteren we dezelfde werkwijze én pedagogische lijn als basisschool de Olijfboom.

Nieuwsgierig? Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd naar wat wij voor jouw kind(eren) kunnen betekenen of wil je alvast je kind(eren) aanmelden voor onze VSO en BSO kijk dan op www.happybeeskindcentrum.nl en vraag vrijblijvend een kennismaking aan. Wie weet tot snel!

Delen is lief