top of page

Office manager (fulltime)

Behulpzame duizendpoot die secuur te werk gaat.

foto office manager.jpg

Hoofddorp

Fulltime

Ervaren

Uitzicht op vast dienstverband

Hoe werk jij
aan de toekomst?

Je bent het aanspreekpunt voor alle administratieve gerelateerde zaken en collega’s vertrouwen er volledig op dat jij helpt bij kantoorproblemen. Met jouw organisatorische vaardigheden sorteer jij personeelsdossiers en fladder je moeiteloos tussen het organiseren van bijeenkomsten en andere leuke evenementen. Jij bestelt materialen als die nodig zijn, denkt mee en verbeterd het interieur en de manier van werken in het kantoorpand.

Wat je doet
als officemanager op De Olijfboom?

 • Jij bent verantwoordelijk voor afhandelen van de post en telefoontjes.

 • Regelen en deelnemen aan BHV.

 • Zorgen voor voldoende kantoorbenodigdheden en lesmateriaal.

 • Beheren van de interne evenementenkalender (organiseren van bijeenkomsten, evenementen).

 • Faciliteren van verzoeken met betrekking tot laptops, telefoons en wifi.

 • Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers alle informatie hebben die ze nodig hebben, en met hun gadgets aan de slag gaan.

Kwaliteiten
die jij bezit!

Ben jij fulltime beschikbaar en zoek jij een uitdagende functie met uitzicht op vast dienstverband? Beschik jij over de onderstaand kwaliteiten, reageer dan snel!

 • Je hebt eerdere ervaring in kantooradministratie en bij voorkeur ook enige ervaring in het onderwijs;

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en bent in staat om indien nodig via verschillende media met verschillende doelgroepen te communiceren;

 • Je bent in staat om werk te plannen en prioriteiten te stellen om deadlines te halen;

 • Je bent in staat om gegevens te verwerken en daaruit zinvolle conclusies te trekken;

 • Je hebt geduld om eindeloze vragen van medewerkers te beantwoorden. Geen vraag is te gek voor jou;

 • Je hebt gevoel voor humor.

 • Kortom geen enkele taak is eng voor jou! Je pakt elke taak aan met het gevoel van urgentie dat het verdient. De kleine dingen ontsnappen niet aan je scherpe blik en herkent gemakkelijk belangrijke details.

Hier kom je terecht
Achtergrond foto school.jfif

De Olijfboom is een basisschool op islamitische grondslag waar een fijn en veilig werk- en leerklimaat op de eerste plaats staat. We zijn gehuisvest in een modern gebouw in de Hoofddorpse wijk Overbos. Naast primair gedoeld zijn op kwalitatief onderwijs, kenmerkt De Olijfboom zich door innovatie. We zijn een nieuwe, ambitieuze en vooral creatieve school, waarbij we het onderwijs graag samen met het team vormgeven. De school start met de groepen 1 t/m 6 en bestaat daarom uit een klein team.

Op verschillende vlakken bouwen we de school graag samen met het team op. Leerkrachten krijgen de vrijheid om onderwijs volgens eigen stijl en werkwijze te geven, zolang de leer- en ontwikkelingsopbrengsten van leerlingen optimaal zijn. Dit betekent dat de interne begeleider bij ons vooral een faciliterende en coachende rol heeft. Op De Olijfboom vinden we het belangrijk dat we korte lijntjes met elkaar onderhouden en respecteren we elkaars verschillen.

Kom je bij ons werken, dan kom je in een ambitieus, gezellig en gemengd team dat altijd klaarstaat voor elkaar.

Er is een goede OV-verbinding met onder meer Haarlem en Amsterdam. Kom je met de auto? Je kunt dichtbij en gratis parkeren.

Solliciteer op geheel eigen wijze naar: sollicitaties@ibsdeolijfboom.nl

 

bottom of page