top of page

Groepsleerkracht (parttime of fulltime)

Enthousiaste en leergierige onderwijzer met passie voor islamitisch onderwijs.

Moslimmeisje studeert

Hoofddorp

Fulltime/parttime

Onderwijsbevoegd

Uitzicht op vast dienstverband

Hoe werk jij
aan de toekomst?

De Olijfboom is een jonge en dynamische school die  verschillende onderwijsconcepten en visies samenbrengt. Hierbij ligt focus altijd op het maximaliseren van de onderwijsopbrengsten, met het in acht nemen van de capaciteiten en aanleg van ieder kind. Ons team streeft ernaar om elk kind mede-eigenaar te maken van hun eigen leerproces door hen de juiste kennis, vaardigheden en leergedrag aan te leren. Om hen zo in staat te stellen een leven lang te leren en zich te ontwikkelen. 

Wat je doet
als leerkracht op De Olijfboom?

  • Je bewaakt en stimuleert de groei en ontwikkeling van jouw groep kinderen.

  • Je overlegt graag met collega's over nieuwe ideeën en concepten.  

  • Je maakt de voortgang meetbaar en benut inzichten en feedbackloops om knelpunten te identificeren.

  • Je ontwikkelt jezelf verder op jouw tempo en op jouw manier.

  • Je spart met uiteenlopende stakeholders, variërend van ouders, externe professionals tot de interne begeleider.

Op de Olijfboom geloven we in de kracht van de leerkracht. Als onderwijsprofessional weet jij hoe je met jouw klas de gestelde doelen kan bereiken en welke ondersteuning je daarbij van het team kan gebruiken. Als leerkracht kom je ook met creatieve voorstellen om achterstanden weg te werken en prestaties te optimaliseren. Mooi als je daarbij met frisse blik kijkt naar onze processen en van de geijkte paden durft af te stappen. Hoe kunnen we het onderwijs zo vormgeven dat we het maximale uit onze leerlingen kunnen halen? Hoe zorgen we voor een nog fijnere sfeer in de klas? En hoe maken we plezier in leren de norm binnen onze nieuwe school? Voorstellen die groen licht krijgen faciliteren wij en vertrouwen op jouw kracht als leerkracht.

 

Hier kom je terecht
Achtergrond foto school.jfif

De Olijfboom is een basisschool op islamitische grondslag waar een fijn en veilig werk- en leerklimaat op de eerste plaats staat. We zijn gehuisvest in een modern gebouw in de Hoofddorpse wijk Overbos. Naast primair gedoeld zijn op kwalitatief onderwijs, kenmerkt De Olijfboom zich door innovatie. We zijn een nieuwe, ambitieuze en vooral creatieve school, waarbij we het onderwijs graag samen met het team vormgeven. De school start met de groepen 1 t/m 6 en bestaat daarom uit een klein team.

Op verschillende vlakken bouwen we de school graag samen met het team op. Leerkrachten krijgen de vrijheid om onderwijs volgens eigen stijl en werkwijze te geven, zolang de leer- en ontwikkelingsopbrengsten van leerlingen optimaal zijn. Dit betekent dat de interne begeleider bij ons vooral een faciliterende en coachende rol heeft. Op De Olijfboom vinden we het belangrijk dat we korte lijntjes met elkaar onderhouden en respecteren we elkaars verschillen.

Kom je bij ons werken, dan kom je in een ambitieus, gezellig en gemengd team dat altijd klaarstaat voor elkaar.

Er is een goede OV-verbinding met onder meer Haarlem en Amsterdam. Kom je met de auto? Je kunt dichtbij en gratis parkeren.

Solliciteer op geheel eigen wijze naar: sollicitaties@ibsdeolijfboom.nl

 

bottom of page